Info 2021-10-25

HRF Medlemsbrev okt 2021

Hej,

Det händer mycket nu på Hammarö Ryttarförening så här kommer ett brev till alla medlemmar från styrelsen för att ge lite samlad information om vad som är på gång.

Stort medlemsengagemang

Vi vill börja med att tacka alla engagerade barn, ungdomar och vuxna för arbetet med att sälja New Body-produkter tidigare i höstas. Föreningen fick in 11 772 kr denna försäljningsomgång. Stort tack till alla som bidrog! Dessa pengar kommer att behövas nu när Melinda arbetar hårt med att hitta fler ridskolehästar. Det är inte helt lätt att hitta rätt typ av häst till rimliga kostnader så sökandet fortsätter.

Styrelsen vill också tacka alla som bidrog med viktiga svar i enkätundersökningen som genomfördes efter vårterminen. Svaren är sammanställda och vi kommer framgent att kommunicera kring hur vi tänker arbeta vidare med att utveckla vår förening.

Det kräver väldigt mycket arbete med att driva en ideell förening så allt engagemang och alla bidrag är mycket välkomna. Känner man, som ridande medlem eller som förälder till barn som rider, att man vill vara med att jobba vid olika aktiviteter eller i någon av våra kommittéer är man mer än välkommen att höra av sig till styrelsen. Är man företagare finns också möjlighet att sponsra HRF och köpa en reklamskylt i ridhuset.

Roliga aktiviteter under hösten

Det är så roligt av vi äntligen har kommit igång med tävlingsverksamheten. I september hade vi både nationell dressyrtävling och en klubbhoppning. Och söndag 24/10 var det klubbmästerskap i hoppning. Det var roligt med så många besökare nu när vi äntligen får ha publik igen. Vi vill dock fortsatt uppmana att man stannar hemma vid symptom. Men vi vill ju så klart att många kommer och besöker vår anläggning och stöttar vår ungdomssektion genom att köpa fika och godis i kiosken!

Ungdomssektionen kommer även att arrangera en spökkväll den 30 oktober för våra barn och ungdomar. Många roliga och spännande aktiviteter är planerade! Dessutom drar det igång en hel del höstlovsaktiviteter för både shettisarna och storhästarna som ni kan läsa om både på hemsidan och i våra sociala medier (Facebook och Instagram). Anmäl ert intresse för dessa aktiviteter via er ridlärare eller maila This is a mailto link

Under november och december kan vi se fram emot både klubbmästerskap i dressyr och en fin Luciashow!

Planerade prishöjningar

Styrelsen har fattat beslut att höja vissa kostnader då detta inte gjorts på länge. Stallhyran i uthyrningsstallet höjs med 150 kr för samtliga stallplatser. Detta gäller från 1 januari 2022.

Och lite personalinformation…

Som flera kanske redan känner till så är det lite rotation bland personalen och vi jobbar hårt med att få till bra och långsiktiga lösningar samtidigt som verksamheten kommer att fortgå som vanligt under hösten. Linnea slutar sin anställning i början av november, men har en hel del ledighet att ta ut innan dess. Förra veckan gick en annons för en ersättare till Linnea ut. Under de kommande veckorna kommer vi ta in vikarier för lektionerna som Linnea har haft. Vi vill självfallet tacka Linnea för hennes engagemang med barnen och för alla roliga lektioner! Linn kommer gå på föräldraledighet i februari så det kommer även gå ut en annons för en vikarie på hennes tjänst.

Både styrelse och personal jobbar hårt för att detta ska gå så smidigt som möjligt och vi hoppas på allas förståelse i denna situation. Vår ambition är att alla lektioner ska kunna hållas som vanligt och alla aktiviteter ska kunna hållas som planerat. Har ni några frågor kring aktiviteter, verksamheten eller rekryteringen kontakta Melinda på This is a mailto link eller Annicka Ljungqvist, 070-551 60 42 eller Sandra Farrington, 070-952 99 04.

Vi önskar alla en fortsatt fin höst!

Hälsningar,

Styrelsen för Hammarö Ryttarförening