Info 2019-08-27

Hej alla glada,

Hoppas alla har haft en toppensommar!

I styrelsen så har arbetet gnuggat på i våra olika kommittéer, en ny förstärkt anläggningskommitté har tagit fram en fin plan för saker vi vill förbättra så snart som möjligt.
Vår webb och närvaro i sociala medier förstärkts (se till att ni följer oss på både Facebook och Instagram) för att hålla er uppdaterade om vad som sker i föreningen.

Visste ni t.ex. att vi i vår ideella förening erbjuder allt från shettislekis för dom minsta till ridskolelektioner för de äldsta, från barn till senior.
Våra ekipage spänner från den helt nya ryttaren till ryttare på elitnivå, snacka om breddidrott!

Vi har under sommaren även haft ett fint och givande möte med våra nya politiker på ön, visat upp vår anläggning och pratat om våra utmaningar och behov.
Känns som det finns en bra förståelse och mycket god kommunikation oss emellan.
Att HRF är Hammarös starkaste magnet med flest besökare till ön per år är något som inte alla tänkt på :)
Nu är vi taggade inför hösten (vi har redan haft möte och workshop) och hoppas kunna komma med fler goda nyheter innan året går till ända.

I stallet händer det också lite saker bland annat:

Vi har ändrat lite/ flyttat en del lektioner i samband med terminsstart, ridlekislektionerna som varit på lördagarna har flyttat till fredagar istället och fodershettis som vi hade på fredagar har tagit över lördagarna.

Lagom till höstterminen startade så kom det även en ny ponny till ridlekiset hon heter Platina och kommer börja gå med i verksamheten snart.

På storhäst sidan så har vi utökat våra lektioner med 2 per vecka, en på tisdagar och en på lördagar.

Vi får även mycket förfrågningar om att börja rida och vi jobbar på för fullt med att försöka hitta grupper och platser till er som hör av er till oss.

Jättekul att så många vill komma och rida hos oss.

Då vi har fått ökade kostnader kommer vi att från vecka 42 höja ridlektionspriserna med 5 kr för juniorer och 10 kr för seniorer.

Under veckan startade vi även upp höstens första försäljning, denna gång med kryddor från Spicy Dream. Med siktet inställt på att kunna köpa en ny ridskolehäst

Under terminen har vi tänkt genomföra en klubbhoppning, KM i hoppning och dressyr samt lite andra spännande saker som inte riktigt är klara än, så dom håller vi på lite till =)

Den 14 och 15 september har vi även en lokal/regional häst-och ponnyhopptävling hos oss.

För att tävlingarna ska fungera så krävs det många som kan hjälpa till att vara funktionärer. Mer information om det kommer separat.

Välkomna tillbaka till en ny rolig och lärorik termin hos oss.

Med vänlig hälsning,

Gudjon B. Sigmarsson, ordförande HRF