Hoppa till sidans innehåll

HRF söker ridinstruktör

19 OKT 2021 11:21
Då Linnéa tyvärr lämnar oss söker vi nu hennes efterträdare. Läs mer om tjänsten nedan
  • Skapad: 19 OKT 2021 11:21

Till vår verksamhet söker vi nu en ridinstruktör

 

Hammarö Ryttarförening är belägen på Hammarö som har en fantastisk natur mitt i vänerskärgården, du är aldrig längre bort än 10 minuter från att bada eller ta en promenad längs Vänerns strand. På Hammarö finns det mesta av den service du behöver i Skoghalls centrum, men vill du ha lite storstadspuls så är det bara några kilometer till Karlstads centrum.

Verksamheten är en ideell förening som är öppen för alla som är intresserade av hästar och ridsport, ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

Föreningen har cirka 400 medlemmar, 20 hästar/ponnyer och ungefär 230 uppsittningar i veckan. Hos oss rider barn och vuxna, allt från nybörjare till duktiga ryttare, på både ponny och storhäst. Ridskolan har verksamhet alla dagar i veckan och erbjuder privatlektioner, kurs- och ridlägerverksamhet, tävlingar och andra hästrelaterade aktiviteter. Vi har höga ambitioner om att vara en ridskola för alla, med god kvalité och hög kompetens!

Läs mer på www.hammarorf.se.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är utbildad lägst Ridledarutbildning/Svensk Ridlärare 1 (SRL 1) eller annan likvärdig utbildning. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande.

Har förmågan att leda, självständigt planera och genomföra undervisning på ett pedagogiskt och säkert sätt. Du värnar om hästarna och brinner för att undervisa men också ser vikten i att skapa en meningsfull fritid för vuxna, barn och unga.

Du ska ha både praktisk och teoretisk hästkunskap, god hästvana samt engagemang och en vilja att driva ridskolan framåt

Du gillar att ha barn och ungdomar omkring dig och har en stor pedagogisk förmåga att utveckla våra elever efter deras förutsättningar. Vi ser också att du värnar om hästarna och är en flexibel person som förstår att det inte är ett sju till fyra jobb att arbeta inom hästyrket.

Som person är du öppen och driven och har förmågan att entusiasmera och engagera våra ungdomar som vi gärna ser ännu mera av i stallet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, erfarenhet och referenser.

Anställning

Tjänsten är deltid på 50%, tjänstgöringsgraden är förhandlingsbar, provanställning på 6 månader.

Lön

Enligt avtal.

Ansökan

Tillträde omgående

Välkommen med din ansökan tillsammans med cv och personligt brev. Vi kallar till intervjuer löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas under pågående rekryteringsprocess. Skicka därför ansökan så fort som möjligt.

Ansökan mailas till: This is a mailto link

Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetsansvarig Melinda Blomqvist 070-516 37 74

Skribent: Mats Rydin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Hammarö RF - Ridsport
Ridhusvägen 10
66342 Hammarö

Kontakt:
Tel: +46793469838
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

StoraEnso20111-248x300

 

krafft4-150x24