Info 2018-12-11

Hej

Denna gång vill vi verkligen berömma hela gänget som sliter med att arrangera våra tävlingar, en oerhört viktig och stor del av föreningen !
Ni är värda er vikt i guld, minst !

Arbetet att färdigställa den nya spolspiltan fick ett oplanerat avbrott men kommer färdigställas så fort det finns utrymme i budgeten
Vi har klubbat igenom och byggt ett bevattningssystem för lilla ridhuset, superkul och skönt för personalen.
Dialogen med kommunen fortsätter om möjligheterna till att dra in sjövatten till anläggningen just för bevattning till resten av anläggningen till sommaren 2019.
Underlagen i ridhusen kommer att ses över och jobbas vidare med under vintern.

Sommarfesten, vilken Succé !!
Rekordmånga deltagare blev det och va kul vi hade !
God mat, fantastisk underhållning, härlig tävlingsinstinkt och kamratskap.

Vår Kassör Elisabeth har tråkigt nog meddelat oss att hon känner sig tvungen att avsäga sig sin roll i styrelsen.
Ändrad jobbförutsättningar gör att hon inte kommer få ihop det.
En stor förlust på många vis för föreningen.
Vi önskar dock såklart Elisabeth all lycka till på sitt nya jobb :)
Att vi efter att sökt med ljus och lykta fann vår nya kassör i valberedningen känns ju toppen !
Caroline Elfort har tillträtt som kassör och styrelsen har jobbat intensivt med att få till stånd ett nytt upplägg för hantering av löpande bokföring.
Kan bli lite rörigare under en period då det är många nya rutiner som ska sätta sig.

På ridskolan och ridlekiset har det under hösten kommit 4 nya hästar till oss . den första är Leopard Gold även kallad Leo , en valack som vi har köpt. Innan han kom till oss har han tävlat LA dressyr och 95 cm hoppning
Vi har även lånat en storhäst som heter Svea , Svea är 18 år och har under sina yngre dagar tävlat i hoppning tillsammans med sin ägare.
Vi har även en tredje storhäst hemma som heter Adorado Z "Adde" han har inte börjat gå med på några lektioner än.
Sen har vi lånat en shettis till ridlekiset som heter Plupp, en söt liten ponny som vi hoppas ska trivas hos oss.

Under hösten har vi arrangerat värmlandsmästerskapen i dressyr för lektionsekipage där Hammarös lag vann lagklassen.
Ida Lutto på Mackan vann storhäst klassen och Josefin Frohm kom två på Bruno i ponny klassen.

Vi har även haft både KM i dressyr och hoppning på klubben och i dressyren vann:
KM JUNIORER :
1: Julia Evers- Nils
KM SENIORER
1: Ida Lutto - Mackan
KM PRIVATEKIPAGE
1: Hanna Larsson - Soraja

Vinnarna i KM i hoppning blev, i ridskoleklassen
1:Janni Kihlgren på Bruno
och i privatklassen vann
1:Ella Ekenberg med Florian

Stort Grattis till er alla !

Sist men absolut inte minst vill vi tacka alla som på ett eller annat sätt bidragit under årets Luciashow, ni har gjort ett toppen jobb och det var en så bra show i år !

Nu ser vi i styrelsen och personalen fram emot de traditionella julbordet och tar sikte på nästa år, hoppas vi ses kära HRFare 😎

God jul
och