Hoppa till sidans innehåll

Personal


Melinda Blomqvist
Ansvarig instruktör/hästskötare, utbildad ridlärare level 1.
Melinda är född 1986 och hästar har alltid varit hennes stora passion. Hon är uppvuxen i Filipstad, där hon även började jobba som instruktör. Efter studenten började hon att jobba som hästskötare/ridlärare och stallchef på stall Danora.

Har även varit hos Jens Fredricson som elev ett halvår.

Johan Ekenberg
Ridlärare/tränare
Fungerar som ridlärare för såväl barn som vuxna. Personaladministratör i botten (väldigt tråkigt, Johans egen kommentar). Blev ridlärare istället (mycket roligare). Har jobbat på HRF i 20 år, mest på halvtid. Var rideskolechef på HRF i ca 14 år. Är B-tränare i dressyr och har kurser runt om i Värmland. Är även dressyrdomare med titeln Grand Prix-domarkandidat och dömer därför på dressyrtävlingar runt om i Sverige.

Eva-Lotta Nilsson
Häst- och stallskötare.
Född och uppvuxen i Torsby, flyttade därifrån till Karlstad 2006. Började på Hammarö Ryttarförening hösten 2006 och innan dess har hon jobbat som personlig assistent, inom hotell & restaurang, på kontor, telemarketing och även på Torsby Ridklubb.

Lisa Värnefors Borell
Ridlärare
Lisa är uppvuxen på Hammarö och har tillbringat det mesta av sin lediga tid på ridskolan. På gymnasiet gick Lisa på Lilleruds naturbruksgymnasium där hon läste hästinriktning, ridning. Är diplomerad hästskötare och ridledare. 

På fritiden sitter Lisa med i distriktets ungdomssektion och satt tidigare med i usek på klubben i många år. Har ingen egen häst men tävlar ridskolehästen Mackan, upp till LA-nivå. 

Linn Pettersson
27 år från Karlstad. Började rida på ridskola när jag var 7 år.  I dagsläget har jag en 13 årig valck –Royal (även kallad ”Lille Skutt”) som jag tävlar dressyr med i klasserna Msv A/ St George.  Har jobbat som beridare/ hästskötare i 6 år i Sörmland och även en del som ridlärare. 2015 gick jag ridlärarutbildningen på Vreta. Jag kommer att vikariera för Melinda och ser fram emot att lära känna alla elever och hästar!

Emil Fransson

Har varit praktikant här under några år innan han fick anställning här hos oss.

Jag tycker det är kul att jobba här för att det är ett aktivt jobb och att jag får köra traktor.
På fritiden tränar jag fotboll och innebandy.

 

 

Uppdaterad: 2017-01-30 18:40
Skribent: Mats Rydin

Postadress:
Hammarö RF - Ridsport
Ridhusvägen 10
66342 Hammarö

Kontakt:
Tel: 054-52 43 03
E-post: This is a mailto link

Se all info

StoraEnso20111-248x300

logga_scandic

Logga-Grolls

 

krafft4-150x24