Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I helgen avgörs Nordiskt-Baltiskt Mästerskap i voltige i finska Järvenpää. Sverige representeras av fem individuella voltigörer. 
 
Kanonstart av det svenska laget I den trestjärniga fälttävlan och FEI Nations Cup i Waregem, Belgien. Linda Algotsson leder efter halva startfältet i dressyr med Fairnet. Svenska laget är tvåa i lagtävlingen efter Tyskland.
 

Tanums RK söker personal

(2017-09-21 16:46)
Ridlärare, instruktör eller hästskötare sökes till Tanums ridklubb.
 
Inbjudan till årets Fälttävlansträff, den 18-19 november 2017 på Scandic Frimurarehotellet, S:t Larsgatan 14, Linköping.
 
Fira det fantastiska ridsportåret 2017 med oss! Nu släpper vi biljetterna till Ryttargalan på Grand Hôtel i Stockholm den 29 november.
 
Det är tufft på Zangersheide, Lanaken, Belgien, under unghäst-VM I hoppning. Många felfria hästar i första finalkvalet i alla tre årgångarna, 5, 6 och 7-år. Svenskt ryttarglädjeämne var Niklas Arvidsson
 

Par-VM är igång i Lipica

(2017-09-21 14:14)
VM i anrika Lipica, Slovenien är igång. Camilla Ahlberg har kört sin dressyr. Imorgon är det dags för Eva Ottosson och Yngve Käll att köra in på arenan.
 
Hallsta Ridklubb söker ridlärare på lägst 65%.
 
Nu bjuder vi in politiker och tjänstemän till en serie träffar där vi diskuterar ridskolornas förutsättningar och roll i samhället.
 
Peder Fredricson och Felicia Grimmenhag finns bland de nominerade till ridsportvärldens finaste pris: Det internationella "FEI Awards".
 
Rider du på världens bästa ridskola och/eller har du en ridlärare som gör din tid i stallet till veckans höjdpunkt? För att hylla alla goda ledare och lyfta ridskolans viktiga roll, behöver vi din hjälp att utse Årets ridlärare och Årets ridskola...
 
Årets upplaga av Ponnyallsvenskan elitserien i dressyr är igång. Alla zoner utom zon Mitt har ridit en omgång. Vinnare i de olika zonerna blev.
 

Frisk i stallet!

(2017-09-18 20:34)
Att vara med hästar gör gott för både knoppen och kroppen. Följ med till ridskolan och träffa ryttarna som vet hur man kan "ladda batterierna" i stallet.
 
VM I distansritt för Young Rider avgörs på lördag, 23 september, i Verona, Italien. Sverige skickar fyra ryttare till Valeggio utanför Verona. Det är andra gången på fyra år som ett mästerskap rids i den bedövande vackra omgivningen.
 

Vill du bli hoppdomare?

(2017-09-18 10:21)
Är du över 20 år och intresserad av att bli hoppdomare? Nu bjuder Stockholms Läns Ridsportförbund i samarbete med Södermanlands, Upplands och Västmanlands Ridsportförbund in till Hoppdomarutbildning steg 1. Utbildningen hålls 14-15 oktober på...
 

Postadress:
Hammarö RF - Ridsport
Ridhusvägen 10
66342 Hammarö

Kontakt:
Tel: 054-52 43 03
E-post: This is a mailto link

Se all info

StoraEnso20111-248x300

logga_scandic

Logga-Grolls

 

krafft4-150x24