Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Fälttävlan i Aachen är i gång med dressyr och banhoppning på fredagen och terrängritt på lördagen. Sverige ligger trea i nationstävlingen efter fredagens moment.
 
Young rider-laget ligger åtta och juniorlaget nia efter den inledande dressyren vid EM i fälttävlan i Millstreet, Irland.
 
De svensk kuskarna har öppnat fint vid NM i körning i finska Sipoo.
 
Buriel K.H. och Juliette Ramel startar inte i lördagens Grand Prix Special i Aachen.
 
Både dressyrlaget och laget med fyrspannskuskar ligger på en fjärdeplats när nationstävlingarna har halvtid i Aachen.
 
Ridlärare sökes till Jönköpings Fältrittklubb – föreningen med visioner och framtidplaner.
 
Landslagsledningen i hoppning har tagit ut ryttare till EM för young rider, junior och children, som avgörs i Samorin, Slovakien andra helgen i augusti.
 
U25-ryttarna red Grand Prix på fredagseftermidagen och Lina Jönsson med Quentin red in på en fjärdeplats efter en trio med nederländska ryttare.
 
Det svenska laget red in på andraplats i B-finalen på VM i mounted games i helgen. Irland red hem guldet med Wales och hemmanationen Sydafrika på silver respektive bronsplats.
 
Disciplinnämnden har stängt av en ryttare under en månad för otillåten behandling av häst samt olämpligt uppträdande på tävlingsplats.
 

Tre ponnykuskar till VM

(2017-07-18 14:07)
Tre svenska kuskar är uttagna till VM i körning för ponny, som avgörs i tyska Minden den 15-20 augusti.
 
EM i dressyr för young rider, junior och children avgörs andra helgen i augusti i Roosendaal, Nederländerna. För första gången skickar Sverige lag i alla tre kategorierna.
 
Tolv hästar är uttagna till unghäst-VM i dressyr för 5-, 6- och 7-åriga hästar, som avgörs i Ermelo, Nederländerna i första helgen i augusti. 
 
Värnamobygdens Ryttarförening söker ridlärare på 75-100%.
 
Gammal är äldst! VDL Cardento har hunnit fylla 25 men är still going strong. Under många år har han dominerat svensk hoppavel. Förra året utsågs han för femte gången till ÅRETS HINGST av SWB.
 

Postadress:
Hammarö RF - Ridsport
Ridhusvägen 10
66342 Hammarö

Kontakt:
Tel: 054-52 43 03
E-post: This is a mailto link

Se all info

StoraEnso20111-248x300

logga_scandic

Logga-Grolls

 

krafft4-150x24