Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Tävlingen avgjordes den 16 September och arrangerades av Trossnäs Fältrittklubb. Ett stort Grattis till alla medaljörer!
 
Vi Gratulerar DM medaljlörerna i hoppning 2017!
 
Stort Grattis till alla medaljörer i ponnydressyren! Tävlingen arrangerades av Sportryttarsällskapet Hammarö.
 

Ungdomsgala 2017!

(2017-09-04 09:52)
Distriktsungdomssektionen bjuder in till Ungdomsgala på Kils Hembygdsgård den 30 september.
 
Nu har du chansen som vill satsa lite extra på dig som ryttare. Under hösten 2017 och vintern 2018 finns möjligheten att delta i ett utvecklingsprogram för ryttare. Ryttarutveckling ger dig möjligheter att utvecklas som tävlingsryttare. Lär dig me...
 
Ungdomsledarutbildningen är en ledarutbildning i tre steg som anordnas i distriktets regi, därefter har Centrala Ungdomssektionen (CUS) fördjupningskurser i olika ämnen som går centralt i landet. Blir du antagen till steg I är du automatiskt antag...
 
Kursen är en inspirationskurs för ridlärare/ledare som är verksamma på ridskola. Fokus ligger på att träna elever inför  att hoppa bana och också kunna delta i tävlingar. Hoppövningarna är anpassade till ridskola. Kursen vänder sig till alla som ä...
 
Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE Kursen vänder sig till alla som arbetar på ridskola som stallpersonal. Kursen är ett samarbete mellan Värmlands och Örebro Läns Ridsportförbund. Under dagen föreläser veterinär Henrik Magnusson och...
 

Tävlingsmöte 2017

(2017-08-11 06:52)
Den 27 september är det dags för tävlingsmöte för alla klubbar som vill arrangera tävling under 2018. Sista anmälningsdag den 24 september.
 
Nu har anmälningstiden gått ut, här nedan finner du de anmälda.
 
Den 27/5 avgjordes Ponnyhoppningen Div IV på Hagfors-Uddeholms Ridklubb. Segrade gjorde Eda Ryttarförening. Stort Grattis!
 
Stort Grattis till Kils RF som tog hem segern i Allsvenskans div III 2017!
 
Fryksdalens RF vann året Allsvenska serie div I i ponnyhoppning. Serien kördes tillsammans med Örebrodristriktet. Nu är Fryksdalens RF klara för elitserien. Stort Grattis till er!
 
Den 28:e maj arrangerades "Vi i stallet" tävlingen hos Pegasus Ryttarförening. Årets vinnare blev Hammarö Ryttarförening. Ett stort Grattis till er!
 
Lena Austrin har fått Svenska Ridsportförbundets förtjänstemedalj i guld. Den delades ut under Ridsportens årsstämma. Stort Grattis till dig Lena!
 
12

Postadress:
Hammarö RF - Ridsport
Ridhusvägen 10
66342 Hammarö

Kontakt:
Tel: 054-52 43 03
E-post: This is a mailto link

Se all info

StoraEnso20111-248x300

logga_scandic

Logga-Grolls

 

krafft4-150x24